روغن روانکاری دستگاه نساجی ترکیبی از مواد روان کننده ای است که کاربرد آن برای چنین دستگاه هایی اجتناب ناپذیر است. ماشین های نساجی از اجزای مختلفی ساخته شده اند که نیاز به مراقبت های صحیح از جمله روغن کاری در زمان مناسب خود دارند. مشتریان برای اطلاع از قیمت فروش روغن روانکاری دستگاه نساجی می توانند با شماره های مندرج در سایت تماس حاصل نمایند.
مشخصات اصلی روغن روانکاری دستگاه نساجی
دستگاه های نساجی نوعی ماشین های بافندگی هستند که از انواع ماشین های دوخت، نخ ریسی و بافندگی تشکیل شده و با توجه به این موضوع انواع روغن های روانکاری مناسب سیستم های مکانیکی آن تولید شده اند.
از جمله این روغن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- روغن ماشین نخ ریسی
- روغن ماشین دوخت و دوز سفید
- روغن ماشین بافندگی
- روغن امولسیون کننده، روغن سیلیکونی
- روغن سفید
نکته مهم در زمینه استفاده از این روغن ها آن است که برای این دستگاه ها حتما باید از روغن مخصوص آن استفاده کرد. عدم توجه به این موضوع سبب افت کار آیی دستگاه به طور قابل توجهی خواهد شد. به همین دلیل از مشخصات اصلی روغن روانکاری عبارتند از:
- تصفیه شده و بهداشتی، مقاوم در برابر خوردگی و زنگ زدگی، عدم تشکیل رسوب چسبنده
- غیر سرطان زا بودن ترکیبات روغن و غیر حساسیت زا بودن آن
- بی رنگ بودن و عدم ایجاد لکه روی آن، افزایش طول عمر قطعات دستگاه و حفاظت از آن
- ضد الکتریسیته ساکن، مقاومت در برابر دما و حرارت بالا و مقاومت در برابر اکسیداسیون
این روغن ها در ظروف مختلف بسته بندی شده و در حجم های گوناگون در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.
شرکت تولید روغن روانکاری دستگاه نساجی
روغن روانکاری که در صنعت نساجی به کار برده می شود نوعی روغن صنعتی است که حالت مایع دارد. تولید این محصول در کارخانجات و پالایشگاه های نفتی صورت می گیرد.
شرکت تولید این کالا با استفاده از ترکیبی از روغن های پایه و افزودنی های مجاز ترکیبی با نام روغن روان کننده ایجاد می کند که برای هر صنعت و هر نوع ماشین کاربرد خاص خود را دارد.
یکی از مواردی که این تولید کننده ملزم به رعایت آن می باشند بهره گیری از آخرین استاندارد های تعیین شده از سوی موسسه استاندارد می باشد. این استاندارد ها طبق آخرین تحقیقات و پژوهش های علمی در این زمینه وضع شده اند و در نهایت منجر به تولید روغن با کیفیت می شوند.
بسته بندی روغن یکی از مراحلی است که در شرکت تولید کننده صورت می گیرد. بسته بندی بشکه ای و بسته های قوطی یک لیتری و نیم لیتری برخی از اشکال آماده سازی این کالا می باشد.
صنایعی مانند صنعت نساجی به دلیل روغن کاری مداوم دستگاه های خود نیاز به خرید عمده این کالا در ظروف بزرگ دارند.