روغن روانکاری چرخ خیاطی برای روان کردن قطعات موجود در این وسیله به کار برده می شود. ماشین آلات و دستگاه های مختلف نیاز به روانکاری و مراقبت های خاص دارند که انواع چرخ خیاطی ساده و پیشرفته دسته ای از این تجهیزات می باشد.
انواع روغن روانکاری برای چرخ خیاطی
نقش انواع روغن روانکاری در چرخ خیاطی کاهش اصطکاک میان قطعات مختلف این دستگاه می باشد. این عمل سبب افزایش طول عمر چرخ خیاطی شده و از زنگ زدگی آنها جلوگیری می کند.
انواع روغنی که به این منظور به کار برده می شوند عبارتند از:
- روغن های نفتی یا معدنی که از پالایش روغن به دست آمده و حاصل کربن های جوش زیاد می باشند. در این گروه روغن های ژله ای نفتی نیز قرار می گیرند.
- روغن های مصنوعی که حاوی چربی های معدنی و حلال ها بوده و به کمک عناصر شیمیایی تولید می شوند.
- روغن های نیمه مصنوعی که ترکیبی از روغن های نفتی و مصنوعی می باشند.
استفاده از روغن روانکاری در فواصل زمانی مشخص به ویژه در زمانی که با چرخ کار نمی شود الزامی است. عدم به کارگیری روغن های روان کننده سبب خشکی دستگاه شده و عملا عمر مفید آن را کاهش می دهد.
برخی چرخ های خیاطی بسیار پیشرفته خود دارای سیستم روغن کاری اتومات هستند که روغن را در زمان لازم وارد چرخ و قطعات مختلف آن می نمایند.
چنین دستگاه هایی دارای مخزن مخصوص جهت انتقال روغن بوده و علامت کارتر روی دستگاه نشان دهنده میزان روغن می باشد. از این رو با مشاهده آن مخزن روغن لازم است که پر شود.
هر دستگاه چرخ خیاطی دارای دفترچه راهنمایی است که در آن نوع روغن و مقدار مورد نیاز آن توضیح داده شده است. بنابراین برای افزایش طول عمر قطعات دستگاه بهتر است از اطلاعات موجود در دفترچه استفاده شود.
پخش انواع روغن روانکاری چرخ خیاطی
پخش انواع روغن روانکاری چرخ خیاطی توسط این شرکت انجام می گیرد. روغن چرخ خیاطی به اشکال مختلف نگهداری و آماده عرضه به بازار می شود.
مثلا برخی از آنها به شکل قوطی های کوچک و برخی دیگر به صورت دبه ای از روغن پر می شوند که هر کدام متقاضیان خاص خود را دارند.
پخش این کالا به شیوه های مختلف و بر اساس نوع روغن صورت می گیرد. معمولا تقاضا برای هر نوع روغن متفاوت است. مثلا روغن های سیلیکونی در بین انواع روغن روانکاری متقاضی بیشتری دارد و دلیل آن قابلیت استفاده برای انواع نخ های روغنی، قطعات پلاستیکی و انواع تیغه و چاقو می باشد.
بنابراین پخش روغن روانکاری بر اساس نوع تقاضا و نوع روغن که طبیعی، مصنوعی یا نیمه مصنوعی باشد صورت می گیرد.